Beste Hengelsportvriend,

Het is je vast niet ontgaan dat onze vereniging dit jaar haar 90-jarig bestaan viert. Dat is een feestje waard. Daarom organiseren we op zondag 17 september onze jubileumdag en daarvoor is ieder lid van harte uitgenodigd. Jij en je partner dus ook!

Samen vissen, 8:00 – 13:00 uur
’s Ochtends gaan we samen vissen. Iedereen is welkom en het maakt niet uit of je al goed kunt vissen of nog niet. Bovendien kan iedereen die het wil meedoen met de jubilleumwedstrijd; de wedstrijdvissers zitten gewoon tussen de andere vissers in. De locatie houden we in de buurt, maar laten we afhangen van waar op dat moment goed gevangen wordt. Om 8.00 uur verdelen we de visstekken voor de wedstrijd en de wedstrijd begint om 9.00 uur.

Feest in Café Kanaalzicht, 16:00 – 20:00 uur
Vanaf 16:00 uur komen we samen in Café Kanaalzicht. Voor een drankje, een babbeltje, een overdreven verhaal (visserslatijn) of gewoon voor de gezelligheid. Vanaf 17:30 uur wordt er een buffet geserveerd.

Gratis, maar toch betalen…
Het is een verjaardagsfeestje, dus als gast kost het je natuurlijk niets. En tóch moet je betalen. Hoe zit dat? Heel simpel, we willen voorkomen dat mensen zich aanmelden en vervolgens niet komen opdagen. De vereniging betaalt dan namelijk toch de volle mep…en dat uit de contributiegelden die door onze leden bijeen zijn gebracht. Dat kan natuurlijk niet. Onze oplossing: bij inschrijving betaal je € 20,00 per persoon. Kom je naar de jubileumdag, dan krijg je van onze penningmeester een envelop met je inschrijfgeld erin terug.

Hoe inschrijven?
Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef daarin aan:

  • Of je mee gaat vissen (je partner mag mee als hij/zij in het bezit is van een Vispas of als je een MeeVisToestemming hebt aan gevraagd)
  • Of je deelneemt aan het buffet en of je partner meekomt
  • Of je vegetariër (wel/geen vis?) bent of een voedselsallergie hebt

Van onze secretaris krijg je vervolgens een ontvangstbericht met verzoek tot betaling van het inschrijfgeld. Na ontvangst van de betaling krijg je de toegangskaarten per email. Die print je uit en neem je mee naar het buffet.

Inschrijven kan tot 1 september. Bij annulering na 1 september geen inschrijfgeld terug.